Peliblogin aloittaminen on helppoa ja vaivatonta

Tunnetko olevasi romantikko? Palaako ikuinen artistin liekki sydämessäsi? Onko sinulla paljon sanottavaa maailmalle, mutta et ole vielä löytänyt sopivaa viestintäkanavaa? Kirjoittaisitko kirjoja, mutta aikasi kuluukin pelaamiseen?

Onneksi nämä monenlaiset elämäntavat voi yhdistää helposti. Aina on tarvetta kiinnostaville blogeille. On paljon ihmisiä, jotka miettivät tietyn pelin pelaamista. Siinä tapauksessa heitä kiinnostaa sinun mielipiteesi ja näkemyksesi eri peleistä. Lisäksi bloggaamisella voi tehdä mukavasti sivutuloja.

blog

Oman peliblogin perustaminen on helppoa. Inspiraatiota on helppo löytää netistä. Esimerkiksi SuomiNetticasino.info -sivusto on hyvä inspiraation lähde harrastuksen aloittamisessa.

1. Valitse blogialusta. Esimerkiksi wordpress.org ja tumblr.com ovat suosittuja alustoja. WordPressiä pidetään yleensä hieman vakavampana alustana. Tumblria pidetään taas joskus blogina, jossa meemit pitävät valtaa ja bloggaajat uskovat sanontaan ”kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa”.

2. Valitse teema ja aihe. On hyvä pitää postausten aiheet samanlaisina keskittymällä tietynlaisiin peleihin. Voit myös vaihtoehtoisesti rakentaa jonkin yhtenäisen teeman postauksiisi. Sellainen voi olla esimerkiksi kevyt ironia tai hauska asenne teksteihisi.

3. Valitse alter ego. Blogit ovat olemassa, jotta saisimme sisällämme olevan tähden ulos loistamaan. Kukaan ei pysty ottamaan vakavasti kirjoittajaa, joka ei pysy mielipiteissään ja linjoissaan. Mieti siis tarkkaan millainen haluat olla, ja pysy tarkalleen tässä alter egossasi. Kehitä alter egoasi pidemmälle, ja tee profiilistasi niin täydellinen, että lukijat luulevat sinun oikeasti olevan niin jännittävä ja erikoinen ihminen.

Voit saada alter egon myös suurta tyydytystä tietäessäsi, että olet oikeasti elämässä toisenlainen kuin internetissä. Älä mene niin pitkälle kuin Death Noten Kira.

4. Valitse kohderyhmä. Jotta tietäisit, mitä kirjoittaa ja miten, valitse kohderyhmä. Kohderyhmä auttaa sinua keksimään lisää aiheita, jos luovuus ehtyy. Miellytä kohderyhmääsi, anna heille herkullisia syöttejä ja makupaloja, mutta jätä heidät aina haluamaan lisää. He ovat sinun lukutoukkiasi ja seuraajiasi.

Muista sisällyttää blogisi teksteihin asiaa, vitsailua, vakavia juttuja sekä että surullisia asioita luodaksesi oikea tunteiden vuoristorata lukijoillesi. Tunteet laukaisevat dopamiinia ja muita hormoneja verenkiertoon, mikä saa lukijat koukuttumaan teksteihisi.